Олександр Лукашов — червоний комісар, котрий націоналізує «Каметсталь»?

Голова, прости Господи, екологічної комісії Кам’янської міськради Сергій Лукашов вирішив приміряти на себе образ червоного комісару часів жовтневої революції і заявив (ми вже чуємо ваш регіт) про необхідність націоналізації☝️Ахметівської «Каметсталі» (колишній ДМК) у разі злісного порушення екологічних норм. Про це навіть, поперхнувшись чаєм від несподіванки, написала редакція провідного промислового порталу ukrrudprom.

Світла голова Кам’янської екології вважає, що для підтримки повоєнної економіки, підприємства промисловості будуть змушені працювати на збільшених потужностях, а це може призвести до різкого збільшення шкідливих викидів:

“Якщо менеджмент концентрує увагу на тому, як оминути екологічне законодавство та узгоджені з державою норми викидів, такі потужності необхідно націоналізувати. Часто можна почути, що держава є неефективним власником. Але підприємствами та галузями керують конкретні люди. І це мають бути патріотичні вмотивовані професіонали”, — цитує еколога прес-служба міської ради.

Ми вже навіть бачимо цю картину маслом: Олександр Лукашов при підтримці озброєного загону екологічного департаменту і декількох латиських стрільців у кращих традиціях червоних комісарів, одягнений у шкірянку та ялові чоботи, з маузером на боці заходить в адмінбудівлю колишнього ДМК за адресою вул Соборна 18-б, крокує до кабінету єврорайдужного директора «Каметсталі» Дмитра Липпи і каже йому хриплим пролетарським басом сакраментальну фразу: «Варта стомилася чекати! Покиньте приміщення».

Не забудь підписатися на наш Telegram-канал! У ньому ми публікуємо те, що не можемо з різних причин публікувати в соцмережах та на сайті: https://t.me/kamennews
Telegram-канал наших інформаційних партнерів: «Хуёвое Каменское»
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии