Іван “Антилайкер”, 300-й Крузак та унітаз на замовлення

Лишенько коїться в Кам’янському царстві – пишуть в нашу редакцію небайдужі інсайдери. Виявляється, начебто наш давній знайомий – побутовий фейсбукофоб, випускник МАУПу, дипломований менеджер і по сумісництву директор КП “Транспорт” Іван (“Антилайкер”) Горбаренко зібрався купувати новий більш місткий позашляховик від Toyota – Land Cruiser 300, вартістю близько 2,8 млн. гривень.

Чому саме таке авто? Все просто: 200-кілограмовий Іван вже не може спокійно сідати в свою Тойоту Хайлендер, а також в останню вже не поміщається весь запас грибів на зиму, котрі полюбляє збирати Іван Львович у Шульгівському лісі. Злі, але інформовані язики скаржаться, що після вилазок Івана Львовича по гриби у Шульгівський ліс – завершується грибний сезон раніше потрібного часу, ще до настання стійких морозів: іншим грибникам після Івана Львовича просто нічого не остається збирати.

Але “обновки” Івана Львовича на цьому не завершуються. Інсайдери стверджують, що останній змушений заказати новий унітаз до себе в будинок, оскільки внаслідок “роздобрішання” ректальний отвір Львовича вже не поміщається в існуючий унітаз… Тому він зробив ексклюзивний індивідуальний заказ через скульптора. Вибір начебто впав на модель “Swiss Meyer DIAMENT GOLD”, котра в базовій версії коштує близько 60 500 гривень, але за індивідуальними вимірами та комплектацією.

Ось такі справи, любі друзі. А Івана Львовича ми на всякий випадок поздоровляємо з обновками!  

Не забудь підписатися на наш Telegram-канал! У ньому ми публікуємо те, що не можемо з різних причин публікувати в соцмережах та на сайті: https://t.me/kamennews
Telegram-канал наших інформаційних партнерів: «Хуёвое Каменское»
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии