Професійні громадські екоактивісти і «Рокобан»

Та не може бути! Чи може?… Адже наші грантожерні екозахисники, запевняли кам’янчан зовсім недавно, що «Рокобан» повалений. О, ці заголовки у пресі: «Кам’янське виграло судовий марафон проти «Рокобану»!», «Кам’янське – Рокобан 3:0, але він не відступає – боротьба триває». Дякую! — кричав Іванченко та його сопартійці юристам ЄПЛ фінансованих USAID та фондом Відродження дідуся Сороса.


І що ж виходить? Черговий піар-пшик (чомусь не дивно). 15 липня (чому липня? Суд виніс рішення датою наперед?) 2022 р. Третій апеляційний суд Дніпра скасував рішення суду першої інстанції про відміну Наказу на видачу ліцензії «Рокобану» на поводження з небезпечними відходами в Південному районі нашого міста — пише 24 червня у себе на сторінці місцева екоактивістка та гарна знайома Іванченка Тетяна Василенко. Але, боротьба мовляв триває 💪, юристи грантожерної організації ЄПЛ проаналізували рішення і кажуть – шанси на перемогу є! (а як інакше могли відповісти юристи ЄПЛ? Гранти самі ж себе не попилять, та й піар зайвим ніколи не буває, еге ж). Ось вам моя картка – донатьте, мовляв, активна громада на судовий збір.

Знаєте, ось дивимося на цей цирк і повністю погоджуємося з тезами Андрія Іванченка, висловленими ним у репості публікації Тетяни Василенко. Дозволимо собі процитувати:

«Для перемоги України потрібна перемога на трьох фронтах:
1. Зовнішній ворог РФія, від якого треба очистити територію
2. Внутрішній ворог — корупція та чиновники що живуть по статутам РФії в Україні
3. Перемога над власною байдужістю та меншовартістю у перших двох війнах.

Якщо програти хоч на одному фронті — це програти загалом…»

Тільки забув Андрій Іванченко додати сюди ще один дуже важливий пункт, без якого, на нашу скромну думку, перемога теж неможлива:

4. Перемога над ГО, НКО та партіями фінансованими будь-якими посольствами відомих держав та «позаурядових» фондів на кшталт USAID та «Відродження» дідуся Сороса. З повним випилюванням на ВСІХ рівнях з управлінського, політичного та інформаційного простору держави всіх цих «активістів» із «просвітленими головами», що симулюють бурхливу діяльність на гранти.

Не забудь підписатися на наш Telegram-канал! У ньому ми публікуємо те, що не можемо з різних причин публікувати в соцмережах та на сайті: https://t.me/kamennews
Telegram-канал наших інформаційних партнерів: «Хуёвое Каменское»
Подписаться
Уведомить о
guest
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии